Εκτεταμένα επεισόδια απο λαθρομετανάστες στο Σύνταγμα

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Πετροπόλεμος και δακρυγόνα αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα ,μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και λαθρομεταναστών .Δυστυχώς η προτελευταια ανάρτηση του ιστολογίου αποδείχτηκε προφητική.Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα κατευθύνονταν πριν από λίγο εκατοντάδες μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες, όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ. Κλειστή παραμένει η 3η Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα ομάδα μεταναστών προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σε κάδους με σκουπίδια και λάστιχα. Συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πλατειά Συντάγματος όταν ομάδες ακραίων πέταξαν αντικείμενα και πέτρες στον κλοιό των αστυνομικών, οι οποίοι αρχικά δεν αντέδρασαν. Η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να πάρουν έκταση.

Στη συνέχεια κάποιες ομάδες κατέβηκαν την Πανεπιστημίου προξενώντας φθορές κυρίως σε στάσεις λεωφορείων. Λίγο αργότερα, ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην πορεία προξένησαν φθορές σε τουλάχιστον 17 αυτοκίνητα επί της Γ’ Σεπτεμβρίου και σε δύο βιτρίνες καταστημάτων. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 40 προσαγωγές

Μετριοπαθείς μουσουλμάνοι προσπάθησαν να κατευνάσουν οργισμένους ομοθρήσκους τους. Οι μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά αστυνομικού ο οποίος φέρεται σε έλεγχο να έσκισε το Κοράνι.

Σε συνέντευξη Τύπου στη ΓΑΔΑ αναφέρθηκε πάντως, ότι νεαρός είχε στην κατοχή του απλώς ένα κομμάτι χαρτιού διπλωμένο με μονωτική ταινία με λέξεις στα αραβικά.

( ΣΚΑΪ- ΑΠΕ )

το εν λόγω "Κοράνι"..


PhotobucketPhotobucket


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP