ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλει τον πολιτισμό μας η απομάκρυνση των λαθρομεταναστών

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας και στις κατηγορίες του βουλευτή Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Τσουκαλά ότι η εν λόγω επιχείρηση προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου, τονίζεται ότι προκαλεί κατάπληξή το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «προσβολή για τον πολιτισμό μας» μια επιχείρηση κατά την οποία συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες, «οι οποίοι έχουν μετατραπεί, σε σημαντικό ποσοστό τους, σε όργανα συμμοριών και συμμετέχουν σε κάθε είδους παραβατικές πράξεις».

«Πραγματικά προσβολή για τον πολιτισμό μας όμως είναι να ανέχεσαι να διαβιούν ανθρώπινες ψυχές σε συνθήκες απαράδεκτες υγειονομικά (και όχι μόνο) και να στοιβάζονται κατά δεκάδες σε άθλια διαμερίσματα, που στερούνται τις στοιχειώδεις υποδομές» επισημαίνει το υπουργείο και συνεχίζει στον ίδιο τόνο:

«Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να θυμάσαι τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' μόνο όταν πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες, αλλά να μην θυμάσαι το δικαίωμα στη ζωή δεκάδων θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο, ακόμη και για λίγα ευρώ.

Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και να παριστάνεις ότι αγνοείς πως η επιχείρηση 'Ξένιος Ζευς' πραγματοποιείται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να παρακολουθείς αδιάφορος την οικονομική καταστροφή σε δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, όπως και την συνεπακόλουθη αύξηση της ανεργίας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Αλλά και προσβολή για την Δημοκρατία μας είναι να ταυτίζεις όσους αντιστάθηκαν στην κατάλυση των πολιτικών ελευθεριών την 4η Αυγούστου 1936 με τους… παράνομους μετανάστες! Και είναι σίγουρα καινοφανής η απαίτηση στις ημερομηνίες πραξικοπημάτων να σταματά κάθε κρατική δραστηριότητα, για να μην θιγεί η 'δημοκρατική ευαισθησία' του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας ζήτησε από την πρώτη στιγμή τη συστράτευση της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού κόσμου στην προσπάθεια να ανακτήσουμε τις πόλεις μας και να αντιμετωπίσουμε μια μείζονα ανθρωπιστική κρίση, μπροστά στην οποία δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Όπως διαπιστώνουμε δυστυχώς από την ανακοίνωση του κ. Τσουκαλά, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν επιθυμεί να συστρατευθεί σε αυτή την προσπάθεια αλλά επιδιώκει και να την τορπιλίσει. Ο ελληνικός λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του», καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου.

Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση προσβάλλει τον πολιτισμό μας» ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, το Σάββατο, ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς.

«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρο αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση» ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Πηγή Πρώτο Θέμα

45 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 7:57:00 μ.μ. EEST  

Τα λέει όλα:
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6.html

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 8:00:00 μ.μ. EEST  

Με την πολυπολιτισμικότητα που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιον ακριβώς "πολιτισμό" προσβάλει;;;

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 8:50:00 μ.μ. EEST  

+ Ενας λογος να μισεις το ΣΥΡΙΖΑ

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 6 Αυγούστου 2012 στις 10:53:00 μ.μ. EEST  

Μετά από ανάγνωση της ανακοίνωσης των του βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τσουκαλά, Χαράς Διακάκη και Μαρίας Καφαντάρη για την επιχείρηση "Ξένιος Ζεύς" (καλά, τι όνομα και αυτό, έτοιμο για γελοιογραφία) με έπιασαν μαύρες σκέψεις. Μάλλον δεν πρέπει να είμαι αριστερός λέω, γιατί αυτοί οι σοφοί και με βούλα αριστεροί μου φαίνονται τελείως ηλίθιοι. Τέτοιο κείμενο προβοκάτσια στην κοινή λογική και πρόκληση στο κοινό αίσθημα μόνο κάποιος που μισεί τον ΣΥΡΙΖΑ θα έγραφε. Ρε τα πιστεύουν αυτά που γράφουν ή τους πληρώνει η ΧΑ; Από πότε ο ανθρωπισμός σημαίνει οτι πρέπει να στήσω κώλο στον καθένα που μπουκάρει στο σπίτι μου απρόσκλητος και χωρίς τη θέλησή μου; Δηλαδή αν μπεί ένας διαρρήκτης ή ληστής στο σπίτι των τριών θα του δώσουν οικειοθελώς ό,τι ζητά και θα πιουν και καφέ παρέα; Άλλο το βοηθώ και άλλο το ταυτίζομαι. Στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται οτι δεν πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών αλλά μόνο σε αυτά των λαθρομεταναστών. Γιατί η ασφάλεια ζωής και περιουσίας είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αν δεν κάνω λάθος και η παρουσία τόσο μεγάλου ααριθμού λαθρομεταναστών ακυρώνει αυτό το δικαίωμα για όλους μας. Έδώ οι Εγγλέζοι τις προάλλες είπαν ουσιαστικά οτι θα κλείσουν τα σύνορα στους Έλληνες, καραμπινάτη παρανομία καθώς μιλάμε για μέλος της ΕΕ, και στην Ελλάδα συζητάμε για το αν θα πρέπει να υιοθετήσουμε τη μισή Μέση Ανατολή. Θεσσαλονίκη ήμουν τις προάλλες και η περιοχή Καμάρα - Ροτόντα έχει γίνει Ισλαμαμπάντ. Βράδυ λέει δε περνά κανείς...που ο παλιός καλός καιρός που ως τα χαράματα γύρναγες χωρίς φόβο. Δε μιλάμε για Αθήνα... Με ανεργία κοντά στο 30% ποιος από αυτούς θα βρει δουλειά παρά τελείως εξευτελιστική, τόσο που να μην την κάνει ακόμη Έλληνας; Δεν θα κλέψει,δεν θα παρανομήσει; δεν θα ανεβάσει την εγκληματικότητα; Βέβαια, το χάλι αυτό ξεκίνησε με το ξεχαρβάλωμα των συνόρων από τη δεκαετία του 90 και είναι ευθύνη των δύο συγκυβερνώντων αλλά τι πρόταση έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ πέρα από βλακείες και κείμενα - αβάντες στην ακροδεξιά; Δυο τρία τέτοια κείμενα και θα κάνουν οποιοδήποτε δεν έχει μαλάκυνση εγκεφάλου να τους μουντζώσει και με τα δυο χέρια. Και ό,τι και να ψηφίσει πια δικαιολογημένος θα είναι. Συγγνώμη για το ύφος αλλά είμαι δυο μέρες τώρα έξαλλος.
ΥΓ: Είχε δίκιο η γυναίκα μου όταν πριν είκοσι χρόνια περίπου αγανάχτησα από τον τότε Συνασπισμό και έριξα μαύρη πέτρα. "Δεν είσαι σαν κι αυτούς" μου έλεγε. "Δεν είσαι για τα σαλόνια τους, αυτοί δεν έχουν τίποτα να τους δένει με τον τόπο αυτό, αύριο μεθαύριο άμα μπουκάρουν οι Τούρκοι θα καταγγείλουν τον ιμπεριαλισμό και τον εθνικισμό και θα ...αυτοεξοριστούν στο Παρίσι." Πράγματι αυτό θα γίνει. Και μαζί τους θα είναι και οι μεγαλοπασόκοι και μεγαλοδεξιοί. Άλλοι θα φάμε το πακέτο. Ως συνήθως δηλαδή.

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 10:55:00 μ.μ. EEST  

Αυτος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ τα συμπερασματα δικα σας

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 11:03:00 μ.μ. EEST  

Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τη πολιτική του Σύριζα!Και μάλιστα στο πόντο(που λέμε) και θα ήταν κυβέρνηση ο Αλέξης!Και επειδή η κυβέρνηση που έχουμε δεν είναι παρά μία κυβέρνηση συνεργασίας, ποιός μπορεί να ποντάρει οτι σε 10 μήνες ΔΕΝ θα έχουμε πάλι εκλογές?Και ποιός δεν ποντάρει οτι ο Τσίπρας μπορεί να πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας αύριο(εδώ τη πήρε ο ΓΑΠ!).Να ΄ναι καλά πάντως οι άνθρωποι που δείχνουν τη θέση τους στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης για να πάρουμε τα μέτρα μας και εμείς!

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 10:14:00 π.μ. EEST  

Η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κομματικά ορθή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει περιοδικά να αποσκιρτά από το mainstream μην γίνει καμιά στραβή και βγει πρώτο κόμμα κάποια στιγμή.

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 12:34:00 μ.μ. EEST  

Νομίζω ότι οι σχετικές με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ανθελληνικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούν ρατσιστική προσβολή στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών!

Επειδή είδα τον τίτλο της ΑΥΓΗΣ "ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ", ως συνταξιούχος διαμαρτύρομαι εντόνως για την ρατσιστική αναφορά στο δυστυχές καταφορολογούμενο άτομό μου, το οποίο οι Συριζαίοι εξομοιώνουν με τους ισλαμιστές κακοποιούς, βιαστές 15χρονων νεανίδων, παράνομους ΛΑΘΡΟμετανάστες!

Έξω από την Ελλάδα και οι ρατσιστές ανθέλληνες ψευδοπολυπολιτισμικοί Συριζαίοι!


Ευμένης Καρδιανός

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 3:05:00 μ.μ. EEST  

ο εργοδοτης του κτηνους στην παρο απο το πακισταν,τον ειχε δηλωμενο στο ικα το διποδο;

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 5:53:00 μ.μ. EEST  

Πιστεύω πως το πινγκ πονγκ κυβέρνησης Σύριζα,η μεν σε ρόλο αντιμεταναστευτικό και ο δε σε ρόλο φιλομεταναστευτικό είναι στημένο.
Και οι δύο στηρίζουν τους λαθραίους και επιδιώκουν τον εποικισμό της Ελλάδας,πράγμα που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τη μεταμορφώσει σε τριτοκοσμική ελεγχόμενη χώρα.
Οι εντολές που ακολουθούν έρχονται από κέντρα του εξωτερικού.Είναι λοιπόν παράλογο να σχολιάζουμε στα σοβαρά το δούλεμα που μας ρίχνουν κυβέρνηση και Σύριζα.Αν δείτε απελάσεις χιλιάδων λαθρομεταναστών τότε θα λυθεί το πρόβλημα.Αυτό δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ,άρα πάμε σε ανώμαλες καταστάσεις.

Έλενα Βασιλοπούλου 7 Αυγούστου 2012 στις 5:54:00 μ.μ. EEST  

Δεν θα περιαυτολογήσω και θα αρκεστώ μόνο σε ένα αρχαίο ρητό "ενός ατόπου δοθέντος μύρια έπονται"

Ελένη Βασιλοπούλου (δημοσιογράφος)

Αριστοτέλης 7 Αυγούστου 2012 στις 10:43:00 μ.μ. EEST  

Να θυμίσω ότι τέτοια σκάτομυαλα πριν πολλού αιώνες δημιούργησαν την Βουλγαρία.

Επέτρεψαν, "καημένους" σλάβους, καημένους μογγολοΒούλγαρους ανακατεύτηκαν και εκδίωξαν στο τέλους γηγενείς θρακικούς κυρίως πληθυσμούς από την Ρωμυλία. (η οποία έγινε βέβαια στο τέλος Βουλγαρία).

Δυστυχώς, δυστυχώς, πάντα θα τους έχουμε αυτούς τους ανώμαλους ψυχασθενείς στην φυλή μας, άλλωστε κάτι τέτοιοι είναι που δικαιολογούν ότι υπήρξε και ο Εφιάλτης εκτός από τον Λεωνίδα.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 12:17:00 π.μ. EEST  

Προς τον Ανώνυμο της 7.8 ώρα 17.53 έχω να πω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, και η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα δεν περνάει. Ο Σαμαράς κάνει εύστοχες κινήσεις για να καταπολεμήσει τη λαθρομετανάστευση και τα περί στημένου πιγκ πογκ με Τσύριζα κλπ. είναι για να μη χάσει ο Μιχαλολιάκος την σπέκουλα. Αλλά τι να κάνουμε, τώρα πια ο τόπος έχει κυβερνήτη Πατριώτη και όποιος βλέπει το καταλαβαίνει και συντάσσεται.
Όσο για τις "ανώμαλες καταστάσεις" που ονειρεύονται μερικοί, "μη φάτε, έχει γλαρόσουπα".

NF 8 Αυγούστου 2012 στις 8:23:00 π.μ. EEST  

Εγω δικαιουμαι να ομιλω ως πρωην ψηφοφορος και οπαδος του Αντωνακη.

Πατριωτης; Ποιος, ο Αντωνακης, το κανίς της Μερκελ; Να βγαλω τωρα τον Καραγκιοζη στο παραβαν ή να τον αφησω στο μπαουλο;
Ο Αντωνακης δεν αλλαζει το νομο περι ιθαγενειας του ΓΑΠ για να μη θυμωσει ο Κουβέλης!
Ο Αντωνακης θα πετσοκοψει και αλλο τον προϋπολογισμο του ΥΕΘΑ, κατοπιν διαταγης των δανειστων. Για τα δωρεαν Abrams ουτε λογος, μη θυμωσουν οι Γερμανοι.Τα μισα πλοια και αεροσκαφη εκτος λειτουργιας λογω ελλειψης ανταλλακτικων. Αλλα οχι ανταλλακτικα, ουτε κωλοχαρτο δεν μπορουν να αγορασουν χωρις την εγκριση του ξενου επιτροπου που εχει κατσικωθεί στο ΥΕΘΑ.
Αν ο Αντωνακης απελασει εστω και εναν απο τους λαθρο που τωρα συλλαμβανει για επικοινωνιακους λογους, εγω θα κατσω να με γ...σουν ολοι οι Αλβανοι της πλατειας Ομονοιας!
Παρακαλω οπως δημοσιευθει αυτουσιο το παραπανω!

Αν ο Αντωνακης ειναι Πατριωτης, που εγω λεω οτι δεν ειναι, να το αποδειξει οχι με λογια, αλλα με εργα.Ιδου, εγινε Πρωθυπουργος. Αρχη Ανδρα δεικνυσι!

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:20:00 π.μ. EEST  

μετά τις ντομάτες στο πράβντανετ μας ήρθε και στο ενκρυπτώ...

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:32:00 π.μ. EEST  

Αν ρωτησετε αστυνομικο πολυ πιθανον να σας πει οτι οι πλειοψηφια των προσαχθεντων αφηνονται ελευθεροι μετα απο λιγο! αποτελεσμα μηδεν. Αλλα αληθεια, συλλαμβανονται οι απασχολουντες τους λαθρομεταναστες; αυτοι που νοικιαζουν διαμερισματα; οι αγροτες μας που απο παραδοσιακοι αγροτες γινανε κατι σαν δουλεμποροι; Αθλιος ο Συριζα αλλα να μην αφηνουμε και την καθε κυβερνητικη προπαγανδα να μας θολωνει την κριση.
Αγαπητο ιστολιγιο τι μεγαλη ανακαλυψη τα smartphone και μπορω και σε παρακολουθω απο τις παραλιες της Χαλκιδικης

Αριστοτέλης 8 Αυγούστου 2012 στις 9:36:00 π.μ. EEST  

Βρε @#$%& που τις είδες τις εύστοχες κινήσεις κατά τις λαθρομετανάστευσης;?
Επειδή τους πήρε από την Αθήνα και τους άφησε στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας; Αν γίνει κάτι με την τουρκία, αυτά τα κωλόπαιδα καμία αστυνομία δεν θα μπορεί να τους κρατήσει και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν λόγω θρησκευτικού φανατισμού θα είναι πως να βοηθήσουν τους ομόθρησκούς τους.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:45:00 π.μ. EEST  

Αφήστε μας ρε μάγκες τώρα με τα ανέκδοτα σας περί πατριώτη Αντώνη Σαμαρά! Έλεος!

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:51:00 π.μ. EEST  

Τον Καραγκιόζη να τον βάλεις όπου θέλεις...
Ας έβγαζες αυτοδύναμο το Σαμαρά να μην εξαρτάται από Κουβέληδες...

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 10:04:00 π.μ. EEST  

@ Αριστοτέλη:
Βεβαίως και είναι εύστοχη κίνηση το να πάρουν τους λάθρους από την Αθήνα. Γι' αυτούς στην Αθήνα είναι το ψωμί, στην Αθήνα είναι ανεξέλεγκτοι μέσα στον όγκο της πόλης. Σ' ένα στρατόπεδο στη Μακεδονία ή τη Θράκη ελέγχονται εύκολα, και είναι και πιο κοντά στις περιοχές εισόδου.
Κι όσο για το τι θα κάνουν αν γίνει κάτι με την Τουρκία, έχουν γνώση οι φύλακες. Το να ελέγξεις ένα στρατόπεδο με λάθρους μαντρωμένους από πριν είναι το μικρότερο πρόβλημα. Επειδή φαίνεσαι άσχετος με τα θέματα ασφαλείας της Θράκης, ρώτα να σου πουν τι έγινε τη νύχτα των Ιμίων με κάποιους "διαλεχτούς" μουσουλμάνους. Και τότε θα καταλάβεις ότι χίλιοι μαντρωμένοι από πριν σε στρατόπεδο δεν είναι πρόβλημα.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 11:17:00 π.μ. EEST  

@ NF. Για να αποκαλείς μη πατριώτη τον ΥΠΕΞ που δεν πρόδωσε το όνομα της Μακεδονίας κι έμεινε οικειοθελώς εκτός συστήματος για 25 χρόνια, είτε δεν έχεις μνήμη είτε δεν έχεις κρίση.

Αριστοτέλης 8 Αυγούστου 2012 στις 2:36:00 μ.μ. EEST  

Ως άσχετος λοιπόν σε θέματα ασφάλειας, αλλά νοήμων λοιπόν λέω, ότι 500 άτομα μέσα σε μία σχολή, ατόμων κυρίως γύρω στα 20έτη, που είναι μέσα στην μαλακία και τον φανατισμό δεν είναι εύκολο να τους κρατήσεις.

Ειδικά αν υπάρξουν κάποιοι απ έξω που θα προσπαθήσουν να τους ελευθερώσουν.

Όσο για τα υπόλοιπα σε βεβαιώνω ότι σαν μέλος της ΛΕΦΕΔ Ξάνθης και της Εθνοφυλακής, ξέρω αρκετά πράγματα που με κάνουν να ανησυχώ.

Αλλά μάλλον εσένα κάτω εκεί στην Αθήνα δεν χρειάζεται να σε κάνω να στεναχωρηθείς άλλο.

Πάρε και καμιά τσουγκράνα για την σχετική φαγούρα.

NF 8 Αυγούστου 2012 στις 5:15:00 μ.μ. EEST  

Καποιοι Νεοδημοκρατες μου ριχτηκαν επειδη στολισα τον Αντωνακη.

Το Σκοπιανο είναι ασημαντο εθνικο θεμα, πρωτον διοτι το κρατος αυτό εχει αμελητεα στρατιωτικη ισχυ και δευτερον διοτι συντομα θα παυσει να υπαρχει, καθοτι Αλβανοι και Βουλγαροι θα το καταπιουν. Εθνικο θεμα ειναι η Κυπρος, και εθνικοι κινδυνοι οι αλλοδαποι και η Τουρκια. Σε ότι αφορα την Τουρκια, ενας τροπος αντιδρασης υπαρχει, ισχυρες Ενοπλες Δυναμεις. Και ο Αντωνακης πετσοκοβει και άλλο τον αμυντικο προϋπολογισμο, ως καλο κανις της Μερκελ.

Αληθεια, ποια θεση εχει σημερα ο «ασυμβιβαστος» Αντωνακης στο Σκοπιανο; Τοτε δε δεχοταν καθολου συμμετοχη του ορου «Μακεδονια» η παραγωγου του στο ονομα των Σκοπιων. Τωρα; Ο ΥΠΕΞ Μητσαρας Αβραμοπουλος μαλλον τα μασαει στο θεμα!

Ο Αντωνακης το 2010 καταψηφισε το Μνημονιο και διεγραψε οσους το υπερψηφισαν. Το 2012 υπερψηφισε το Μνημονιο και διεγραψε οσους το καταψηφισαν(!) Στο λημμα «καιροσκοπος» το λεξικο γραφει «βλεπε Αντωνακη Σαμαρα»

Ως Αρχηγος της ΝΔ ο Αντωνακης υπερψηφισε τελικα το Μνημονιο.
Το Μνημονιο προβλεπει:
Παραιτηση του Ελληνικου Δημοσιου από την Ασυλια που απολαμβανει λογω εθνικης Κυριαρχιας εναντι των Δανρειστων του
Μεταφορα του Χρεους από το Ελληνικο στο Αγγλικο Δικαιο.
Υποθηκευση των περιουσιακων στοιχειων του Ελληνικου κρατους.

Μεχρι το τελος του 2011, μονο τα δανεια της περιοδου 2010-2011 υψους 73 δις. ευρω υπαγονταν σε αυτό το καθεστως. Με την ψηφο του Αντωνακη στο Μνημονιο ΙΙ, ΟΛΟ το Χρεος υψους 360 δις. ευρω υπαγεται πλεον σε αυτό το καθεστως.

Ο Αντωνακης,ο Βενιζελος και ο Παπαδημος ολοκληρωσαν την προδοσια του ΓΑΠ, απεμπολωντας το συντριπτικο νομικο πλεονεκτημα που ειχε η Ελλαδα εναντι των Δανειστων της.

Ο Αντωνακης ψηφισε τη διαταξη που προβλεπει ότι η εξοφληση των Δανειστων προηγειται των κρατικων αναγκων, ητοι της Υγειας, της Εθνικης Αμυνας κλπ.
Ο Αντωνακης δεχθηκε επισης την καταλυση της Εθνικης Κυριαρχιας και την κηδεμονια της Χωρας από τους Δανειστες.
Όλα αυτά «για να μη χρεωκοπησουμε» όταν οι καλυτεροι οικονομολογοι του κοσμου (Keneth Rogoff, Paul Krugman) λενε ότι η χρεωκοπια της Ελλαδας είναι αναποφευκτη
Στο λημμα «ατιμος προδοτης» το λεξικο γραφει «βλεπε Αντωνακη Σαμαρα»

Ο Αντωνακης δεν εξελεγη το 1993-1996 ηταν αρχηγος κοινοβουλευτικου κομματος. Το 1996 δεν μπηκε στη Βουλη και το 2004 επανηλθε στη ΝΔ ως Ευρωβουλευτης, και επειτα και ως Βουλευτης.Δεν εμεινε και πολύ καιρο «εκτος συστηματος». Υπηρετησε θητεια ο Αντωνακης; Ναι, για 6 μηνες στο Ναυτικο το 1977. Η θητεια τοτε στο Ναυτικο ηταν 28 μηνες!

Οσο για τους λαθρο, ο Αντωνακης εδωσε προεκλογικα κατι νεροβραστες υποσχεσεις για φρουρηση των συνορων και αλλαγη του νομου ιθαγενειας του ΓΑΠ. Αντιθετως ο Καμμενος για παραδειγμα ειπε οτι θα απελαθουν οι λαθρο, και ο αριθμος των αλλοδαπων θα πρεπει να μειωθει στο 2,5 % του πληθυσμου. Γιατι να ψηφισει ο πατριωτικος Χωρος τον Αντωνακη και οχι πχ τον Καμμενο;

Ηλίας Κ. 8 Αυγούστου 2012 στις 8:24:00 μ.μ. EEST  

Ρε αδέλφια μη μαλώνετε.
Ειμαστε Εμείς εναντίον όλων, όπως πάντα δηλαδή. Ποιός είναι γνώστης, προδότης ή πατριώτης θα το μάθουμε μόλις αρχίσει ο αγώνας.

Σκεφτείτε. Οργανωθείτε. Οπλιστείτε. Γρηγορείτε.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:10:00 μ.μ. EEST  

Οι φύλακες έχουν γνώση για το ένα έχουν γνώση για το άλλο και για το παρα άλλο στο τέλος που να πρωτοφτάσουν για όλα όσα έχουν γνώση όταν θα πρέπει να επέμβουν!!!
Ήμαρτον!!
Στη Θράκη θα φέρουν πολύ μα πολύ κόσμο, και σε λίγο δε θα κρατιούνται, το προξενείο θα καραδοκεί...
Είδη τα τζαμιά της γύρω περιοχής δουλεύουν στη διαπασόν.
Το μέτρο ίσως να είναι σωστό για να πάρει ανάσα για πολύ λίγο η Αθήνα τίποτα δε λύνει, αντίθετα μεγενθύνει άλλα προβλήματα.
Εύχομαι να είμαι υπερβολικός, πραγματικά εύχομαι.
Σας ευχαριστώ

Έλενα Βασιλοπούλου 9 Αυγούστου 2012 στις 5:09:00 μ.μ. EEST  

...και μετά σας φταίμε εμείς που δεν τα γράφουμε όλα...

όταν ο νόμος τηρείται κατά το δοκούν και έχουμε τον πραγματικό δράστη, όχι ένα εξιλαστήριο θύμα για να δείξει ο Δένδιας ότι το σύστημα λειτουργεί... άλλες φορές μας αφήνετε δημοσιεύουμε στοιχεία και άλλες όχι...

Για παράδειγμα, προφυλάσσουν τον Πακιστανό και του βάζουν μαύρη κάλτσα στο πρόσωπο και καπελάκι γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας...(να και η διαφήμιση)

Για να αποφύγει την δημόσια διαπόμπευση;
Γιατί να μην εκτεθεί το άτομο που συλλάβατε και έχετε συντάξει προφίλ εγκληματία;
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά μήπως δεν έχετε στα χέρια σας τρανταχτά στοιχεία;
Τι συμφωνία έχετε κάνει για να ομολογήσει;
Γιατί λένε ότι είναι 19 χρονών και όχι 21; Μήπως για να τον βάλλουν στις φυλακές ανηλίκων;

Δεν ξέρω αν όντως έχετε συλλάβει τον εγκληματία, τον δράστη που πήδαγε άνδρες και γυναίκες επι πληρωμή...
Δεν πάω να βγάλω αθώο κανέναν... αλλά πολλά δεν μου ταιριάζουν...
Η ανωμαλία και η εγκληματική ενέργεια δεν έχει φύλο, καταγωγή και δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις...

Πραγματικά εύχομαι να τιμωρηθεί ο αληθινός ένοχος, Πακιστανός, Αφγανός ή από όπου αλλού προέρχεται.

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 1:39:00 π.μ. EEST  

Έχουν δίκιο. Να φροντίσουν περεταιρω παρακαλώ για τους δημοκρατικούς, σεκουλαριστές, λαϊκούς αγωνιστές (σσ. της Άνοιξης) σε ξενοδοχεία ανά τη χώρα. Ακούγεται ότι δε τους αλλάζουν τις πετσέτες καθημερινά κι ότι το κρασί στο δείπνο είναι παλιό. Το δε χαβιάρι μαύρο. Δράμα σας λέγω!

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 9:34:00 π.μ. EEST  

κ. Βασιλοπούλου

έγραψα "μετά τις ντομάτες στο πράβντανετ μας ήρθε και στο ενκρυπτώ..." μπας και το καταλάβεις και μας αφήσεις στην ησυχία μας.
δυστυχώς δεν το κατάλαβες

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 10:27:00 π.μ. EEST  

@ Έλενα Βασιλοπούλου

>Γιατί λένε ότι είναι 19 χρονών και όχι 21; Μήπως για να τον βάλλουν στις φυλακές ανηλίκων;<

Ναι, εκεί τον έβαλαν. Και θα δικαστεί και ως ανήλικος. Στις ΗΠΑ, για κάποια ειδεχθή εγκλήματα, όπως αυτό και με δράστη ψυχρό και κυνικό, όπως αυτόν, ακόμη και 17χρονοι δικάζονται ως ενήλικοι, ακόμη και εις θάνατον. Η ποινή εκτελείται μόλις ο κατάδικος συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Αυτά στις ΗΠΑ. Άλλα ισχύουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, γι αυτό έχουμε γίνει ο παράδεισος του κάθε κακοποιού στοιχείου.

Ας μου επιτραπεί να παρατηρήσω εδώ, ότι η ασυνέπεια της κυβερνήσεως στο μεταναστευτικό, φανερώνει ότι της είναι αδύνατον να ξεφύγει από τις αριστερίστικες αγκυλώσεις της. Από την μία έχουμε τον "ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ" και από την άλλη η κρατική ΝΕΤ συνεχίζει ακάθεκτη την πλύση εγκεφάλου υπέρ της πολυπολιτισμικής Ελλάδος με την εκπομπή "ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ". Τελικά, ξέρουν τι θέλουν, ή ο καθείς αυτοσχεδιάζει ανεξάρτητα;

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 10:38:00 π.μ. EEST  

@ NF

Συμφωνώ με τα περί Αντωνάκη (πέρασε και αυτός στην χωρία των υποκοριστικών, μετά τους Γιωργάκη και Κωστάκη!) και επισημαίνω:

α) Θητεία στον ΠΝ 27 μήνες. "Υπηρέτησε" 6 και εξαγόρασε 21 πρός 21.000 δρχ. (Δρχ. 1000/μήνας !!). Επί Σόλωνος, δεν θα εδικαιούτο ούτε να ψηφίσει!

β) Προεκλογικώς είχε υποσχεθεί ρητά την ακύρωση του λαθρονόμου Ραγκούση. Ο νόμος ισχύει ακόμη. Ουδέποτε ο Αντωνάκης ενδιαφέρθηκε για την λαθρομετανάστευση. Γιατί να το κάνει τώρα; Δεν συγχρωτιζόταν τόσα χρόνια στην ΝΔ με τον "ευγνώμονα" Πάκη, ο οποίος ευχαριστούσε από τηλεοράσεως τους λαθρό; Γιατί δεν μίλησε τότε;

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 1:34:00 μ.μ. EEST  

Προς Ανώνυμο 10.38:
(α) Η λέξη είναι "χορεία" και όχι "χωρία". Ίσως στα χρυσαυγίτικα να είναι "χωρία" (κατά το "εγέρθητο"), πάντως στα ελληνικά είναι "χορεία" (λέμε: η χορεία των αθανάτων, η χορεία των αγίων, η χορεία των στωικών κοκ)
Πάμε παραπέρα:

(β) Λες ότι ο Σαμαράς υπηρέτησε 6 μήνες και εξαγόρασε τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας. Έκανε κάτι παράνομο και δεν το κατάλαβα; Να θυμίσω Τσοχατζόπουλο που δεν υπηρέτησε καθόλου; Να θυμίσω τον άλλο υπερπατριώτη, τον φυγόστρατο Αϊβαλιώτη του ΛΑΟΣ, που αναγκάστηκε να πάει 40 μέρες φαντάρος αφού τον τσακώσανε και μετά μας έπρηζε τα σκώτια με φωτογραφίες με παραλλαγή κλπ.; Ή μήπως το Μιχαλολιάκο που τον καθαιρέσανε από ΔΕΑ; Λοιπόν ο Σαμαράς υπηρέτησε 6 μήνες και εξαγόρασε νόμιμα τους υπόλοιπους. Πολύ καλύτερα από πολλούς άλλους.

(γ) Κατάργηση νόμου Ραγκούση: Όταν κάποιος κάνει κυβέρνηση συνεργασίας, κάνει και συμβιβασμούς. Είπα και παραπάνω, αν έβγαζες το Σαμαρά αυτοδύναμο αντί να ψηφίζεις Καμένους και Μιχαλολιάκους θα μπορούσες τώρα να τον κρίνεις αν τήρησε τις υποσχέσεις. Τώρα τον ανάγκασες να συνεργαστεί με Βενιζέλο και Κουβέλη - το αποτέλεσμα είναι ότι ακόμα συνεχίζεται η κοπτοραπτική για το νόμο περί ιθαγένειας. Πάντως εγώ έμαθα ότι θα έρθει νέος νόμος για την ιθαγένεια, αλλά το πρόβλημα είναι τι αλλαγές θα μπορέσει να επιβάλει ο Σαμαράς στον Κουβέλη. Στο μεταξύ, οι εκκαθαρίσεις του Δένδια στο κέντρο θα συνεχίζονται. Κι ας σκούζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κι ας τις απαξιώνουν οι χρυσαυγίτες που χάνουν το λουφέ... Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.

(δ) Ο Σαμαράς ξανάγινε βουλευτής το 2007 και υπουργός τον Ιανουαριο του 2009. Δηλαδή με τον Πάκη συνυπήρξε μόλις 2 χρόνια ως βουλευτής και 10 μήνες ως υπουργός. Και στη δική του κυβέρνηση ο Σαμαράς δεν τον έβαλε ούτε υφυπουργό. Βγάλε τα συμπεράσματά σου. Στην πολιτική συγκρούεσαι όταν είσαι σε θέση ισχύος για να επιβάλεις τη γνώμη σου, στο μεταξύ κάνεις τουμπεκί. Ο Σαμαράς το τηρεί αυτό, και θα το τηρήσει και σε άλλα θέματα...

Αρματιστής 10 Αυγούστου 2012 στις 9:21:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητέ NF

Κατά την άποψη μου κανένας δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ή να αυτοχαρακτηρίζεται πατριώτης, όταν έχει αποφύγει (νόμιμα ή παράνομα) να εκτελέσει το χρέος του προς τη πατρίδα υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις της. Ειδικά αυτοί που από πολύ νωρίς αποφασίζουν να εισέλθουν στο χώρο της πολιτικής και να διεκδικήσουν να ασκήσουν εξουσία, με κανένα τρόπο δεν μπορεί να μην έχουν υπηρετήσει πλήρη θητεία. Η «νόμιμη» φυγοστρατία μπορεί να είναι «ανεκτή» για τον απλό πολίτη, είναι απαράδεκτη όμως για ένα νέο που από πολύ νωρίς έχει κατέλθει στη πολιτική κονίστρα και έχει τη φιλοδοξία σε κάποια στιγμή της ζωής του να διοικήσει τη χώρα. Για τους πολιτικούς μπορεί να είναι νόμιμη, αλλά δεν είναι ηθική.
Ακόμη να προσθέσω σε όσα ανέφερες, ότι στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 προβλέπεται η προτεραιότητα των δανειστών, δηλαδή πρώτα θα ικανοποιούνται οι δανειστές και ύστερα το κράτος και ο λαός και ακόμη ο έλεγχος των δημοσιονομικών της χώρας, έχει περιέλθει απόλυτα στη τρόικα. Κυβέρνηση και βουλή, εκτελούν τις αποφάσεις της τρόικας.

Σχετικά τώρα με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», που εμπνεύστηκε ο Δένδιας.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος των προβλημάτων και τις ευθύνες τους ως αξιωματική αντιπολίτευση. Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι με το 27% που τους έδωσε ο λαός έχουν καταστεί εν δυνάμει διεκδικητές της εξουσίας και όχι κίνημα διαμαρτυρίας.

Την ευθύνη όμως για το μεταναστευτικό την έχει η κυβέρνηση και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει αρλούμπες, αλλά την ευθύνη αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης την έχει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θα κριθεί και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και η κυβέρνηση δυστυχώς ασχολείται με καραγκιοζιλίκια. Μαζεύει τους «παράνομους» και αφήνει ελεύθερους τους «νόμιμους». Όπου «παράνομοι» είναι αυτοί που εισήλθαν χωρίς να τους βρει κανένας, ενώ «νόμιμοι» είναι αυτοί που πέρασαν παράνομα τα σύνορα, παρουσιάστηκαν σε κάποια αρμόδια αρχή και πήραν ένα κωλόχαρτο, στο οποίο αναγράφονται στοιχεία του κώλου. Ότι δηλώσουν αυτοί που παράνομα εισέρχονται και στερούνται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Ελέγχει λοιπόν η αστυνομία 1000, βρίσκει 980 νόμιμους που τους αφήνει ελεύθερους, 20 παράνομους και αυτούς τους στέλνει στη Θράκη για να τους απελάσει (γελάμε εδώ).

Η κυβέρνηση, διαχείριση της κοινής γνώμης κάνει αναφορικά με τους λαθρομετανάστες και τίποτε περισσότερο. Όπως διαχείριση της κοινής γνώμης κάνει καθημερινά με τη συνεχή αναφορά στα μμε «περιπτώσεων» παράνομου πλουτισμού, εξαγωγής κεφαλαίων και της φοροδιαφυγής. Μας λέει για όλα αυτά, αλλά δεν μας λέει τι θα κάνει προκειμένου τα χρήματα που έχουν αποκτηθεί παράνομα, η πως το προϊόν της φοροδιαφυγής θα επιστρέψει στο κρατικό ταμείο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αρματιστής 10 Αυγούστου 2012 στις 9:23:00 μ.μ. EEST  

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όλοι εμείς λοιπόν, τα βάζουμε με τους κεφαλαιοκράτες και τους λαθρομετανάστες, αλλά αγνοούμε τις κυβερνήσεις που έχουν την ευθύνη για το μπάχαλο του κράτους και τις ξαναψηφίζουμε.

Εδώ είμαστε και σε πολύ λίγο καιρό:
• η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» θα έχει εγκαταλειφθεί,
• οι λαθρομετανάστες δεν θα έχουν απελαθεί και θα πλημυρίζουν το κέντρο των μεγάλων πόλεων,
• από τα σύνορα θα συνεχίζουν να περνάνε καθημερινά 300,
• οι Έλληνες θα εγκαταλείπουν τη πατρίδα για να βρουν τη τύχη τους στο εξωτερικό
• η ανεργία θα φθάσει στο 28%
• οι δαπάνες για την άμυνα θα μειωθούν κατά 1 δις ευρώ

Το έγραψα και σε άλλη ανάρτηση. Οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, επειδή λόγω τους κράτους μπάχαλο και της απουσίας οποιουδήποτε ελέγχου βρίσκουν εύκολα εργασία. Εργασία σκλάβου βεβαίως, αφού εργάζονται ανασφάλιστοι και με μισθούς γαλέρας. Μηνιαίους μισθούς όμως που τους αρκούν για να ζουν σε άθλιες συνθήκες, να πληρώνουν τους διακινητές τους και να στέλνουν και στις οικογένειές τους για να ζουν στις χώρες τους «πλούσια». Οι Έλληνες «πατριώτες» έχουν βρει φθηνή εργατική ύλη για να «μειώσουν» το εργασιακό κόστος και να κερδίζουν.

Μόνο αν ελεγχθεί η παράνομη και ανασφάλιστη εργασία, μπορούν να ελεγχθούν και οι μεταναστευτικές ροές. Και όταν λέμε έλεγχος, εννοώ κάτι που βρίσκει και τελειώνει το παράνομο. Κάτι που δεν μπορεί να χρηματιστεί και να ελεγχθεί. Κάτι που βρίσκει τη παράνομη και ανασφάλιστη εργασία των λαθρομεταναστών και των Ελλήνων ασφαλώς και βάζει αμέσως οριστικό λουκέτο, πρόστιμα και φυλακή. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε να μειώνεται κάπως η ανεργία και να σώζονται τα ασφαλιστικά ταμεία και όλο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Όλα τα άλλα είναι για να γίνεται κουβέντα.

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 9:32:00 μ.μ. EEST  

@ Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 9:20:00 π.μ. EEST
@ Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 12:05:00 μ.μ. EEST


Don't feed the troll

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 3:03:00 π.μ. EEST  

Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω στους καθεστωτικούς ότι η υπογραφή του Α. Σαμαρά φιγουράρει στο σύμφωνο της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας κάτω από το κρατίδιο: Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"".
Ευχαριστώ

NF 11 Αυγούστου 2012 στις 10:43:00 π.μ. EEST  

@Αρματιστής

Πολυ ωραια μας τα λετε. Παμε τωρα στο δια ταυτα: Ειναι φανερο οτι οι ημερες του Αντωνακη ειναι μετρημενες.Πρεπει να φυγει, και θα φυγει. Τι πρεπει να γινει μετα, ποιος πρεπει να ελθει να κυβερνησει, προκειμενου να κανει αυτα που πρεπει να γινουν;
Εσεις λετε οτι πρεπει να ελθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγω λεω οτι πρεπει ο Στρατός να κανει πραξικοπημα και να παραδωσει τη χωρα σε εναν τιμιο Δικτατορα, μια «Κυβερνηση-Κομμαντος».

Οι εξελιξεις συντομα θα αποδειξουν ποιος απο τους δυο μας εχει δικιο.

Σαμαρικός 11 Αυγούστου 2012 στις 11:23:00 π.μ. EEST  

Προς Ανώνυμο 3.03:
Όσα γράφεις είναι τρίχες κατσαρές. Κατ' αρχήν δεν υπάρχει "Σύμφωνο Διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας".
Κατά δεύτερον τα Σκόπια πήραν την προσωρινή ονομασία "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" (FYROM) το 1993, όταν αναγνωρίστηκαν με αυτό το προσωρινό όνομα (απόφαση 817/1993). Ενώ ο Σαμαράς είχε πάψει να είναι υπουργός Εξωτερικών από τον Απρίλιο του 1992, τότε που παραιτήθηκε ακριβώς για το όνομα της Μακεδονίας.
Λίγη ντροπή επιτέλους με την προπαγάνδα. Τουλάχιστον για τη Μακεδονία ο Σαμαράς έπαιξε την πολιτική του καριέρα και έμεινε 10 χρόνια εκτός πολιτικού συστήματος. Έλεος.

Κι επειδή δεν είμαι "καθεστωτικός" αλλά είμαι σαμαρικός, από δω και μπρος θα υπογράφω έτσι για να συνεννοούμαστε.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 11:28:00 π.μ. EEST  

@ 11 Αυγούστου 2012 3:03:00 π.μ

1ον ο Σαμαρικός στα είπε μιά χαρά!

2ον Τσούζει πολύ το όχι στον Δρακουμέλ έ; Περαστικά!

@ NF

Μάλλον έχεις παραφρονήσει

Σαμαρικός 11 Αυγούστου 2012 στις 11:56:00 π.μ. EEST  

Προς 11 Αυγούστου 11.28:
Ευχαριστώ φίλε, πρόσφατα ανακάλυψα το "Εν Κρυπτώ" και βλέπω ότι είμαστε αρκετοί αναγνώστες που συμπίπτουμε στις απόψεις αυτές. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες απόψεις, αλλά τουλάχιστον να μη λέγονται ψέματα.
Να συμπληρώσω δυο πράγματα, πρώτον ότι η απόφαση 817/1993 είναι του ΟΗΕ (το παρέλειψα προηγουμένως) και δεύτερον ότι δικά μου είναι και τα σχόλια 9.51 στις 8/8 και 1.34 στις 10/8. Αυτά για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος.

Προς NF:
Αεροβατείς. Κατ' αρχήν δεν έχει νόημα να "σώσεις" μια χώρα αν ο λαός είναι αντίθετος.
Αλλά κι αν το δεχόταν κανείς θεωρητικά, είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει πραξικόπημα σήμερα. Το 1909 αρκούσε να πιάσεις τους στρατώνες, το 1967 αρκούσε να πιάσεις τη Βουλή, τον ΟΤΕ και το ίδρυμα ραδιοφωνίας - τηλεόρασης, σήμερα πώς θα πιάσεις τους δεκάδες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, την κινητή τηλεφωνία, το Ίντερνετ; Και μάλιστα με πολύ μικρότερες δυνάμεις, την ώρα που η άλλη πλευρά (ΣΥΡΙΖΑ) θα κινητοποιήσει όλα τα indymedia κλπ.;
Όποιος ονειρεύεται πραξικοπήματα στην πραγματικότητα ονειρεύεται νέο εμφύλιο. Κάποιοι άθελά τους, και κάποιοι συνειδητά.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 12:50:00 μ.μ. EEST  

Τρίχες κατσαρές είναι η "εθνική" στάση του συγκάτοικου του γιωργάκη.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 1:27:00 μ.μ. EEST  

Το Σκοπιανο είναι ασημαντο εθνικο θεμα!

Όταν ο πατέρας μου γύριζε το 1924 από την Γερμανία και ρώτησε στα Γαλλικά στην Νις έναν Σέρβο σε ποιά γραμμή βρίσκεται το τρένο για την Σαλονίκη, αυτός του απήντησε ΣΟΛΟΥΝ όχι Θεσσαλονίκη!

Όταν εγώ γύριζα από την Αυστρία το 1970 και ενόχλησα περνώντας στον διάδρομο του τρένου μια Γιουγκοσλαύα έξω από τα Σκόπια, μου άρχισε έναν κατεβατό από τον οποίο κατάλαβα 3 φορές την λέξη ΣΟΛΟΥΝ!

Αγαπητέ, φοβούμαι ότι δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει με ποιούς λύκους συνορεύουμε και τι σκοπούς έχουν για εμάς τους Έλληνες!

Άλλως τε τα Σκόπια αποτελούν ένα όχημα "Vehicle" για να ασκούνται πιέσεις στην Ελλάδα μας.

Και μόνο το γεγονός ότι πληρώνουμε περίπου 6 με 10 Δις. για την περίθαλψη των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, και καταφορολογούμε τους Έλληνες φθάνει ......!

Άφησε τα άλλα φοβερά προβλήματα που δημιουργούν με την σημερινή υπογεννητικότητα του Λαού μας.


Ευμένης Καρδιανός

Αρματιστής 11 Αυγούστου 2012 στις 2:21:00 μ.μ. EEST  

@ NF

Εγώ γράφω το τι πρέπει να γίνει για μα μην είναι η χώρα μας ελκυστικός τόπος προορισμού για τους λαθρομετανάστες και εσύ μου γράφεις για το ποιος πρέπει να είναι ο διάδοχος του Σαμαρά.

Λοιπόν. Συμφωνώ. Δεν νομίζω ότι ο Σαμαράς θα παραμείνει πολύ χρόνο στη κυβέρνηση. Το οικονομικό φορτίο είναι πολύ βαρύ και ότι και να κάνουν δεν βγαίνει. Δεν μπορείς συνεχώς να φορολογείς, να κόβεις, να ξεπουλάς και να υποστηρίζεις ότι αυτό θα μας βγάλει από την ύφεση. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Ο συνεταιρισμός των 3 κάπου κάποια στιγμή θα σπάσει.

Υποστηρίζεις ότι ο στρατός πρέπει να κάνει πραξικόπημα και να αναλάβει ένας τίμιος δικτάτορας. Πρώτο και κύριο, πιστεύω ότι στον ΕΣ οι μακάκες τελειώσανε. Δεύτερο γνωρίζεις εσύ κάποιο τίμιο δικτάτορα;

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 3:16:00 μ.μ. EEST  

Οι κομμουνιστές προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εγκαθιδρύσουν διά της βίας το καθεστώς τους την περίοδο 1941-1949. Εκείνη την περίοδο οι κύριοι υποστηρικτές τους ήταν αλλοδαποί (Αλβανοί, Γιουγκοσλάβοι και Βούλγαροι) και οι Ελληνες σλαβόφωνοι. Οι Κομμουνιστές τους υποσχέθηκαν την ίδρυση της Εννιαίας Μακεδονίας και ο κύριος ένοπλος οργανισμός για την επίτευξη του στόχου τους ονομαζόταν ΝΟΦ. Το αντάλαγμα ήταν η πλήρης κυριαρχία, ένα κομμά, μία ιδεολογία.

Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και σήμερα. Υπόσχονται στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, μεταξύ άλλων, την ένταξή τους σε "μειονότητες" δηλ. την δημιουργία ειδικών ομάδων οι οποίες θα απολαμβάνουν ειδικά δικαιώματα.

Το αντάλαγμα είναι η ψήφος.

Αυτό το σύστημα ανταλλαγής έχει εφαρμοσθεί σε κάποια άλλη χώρα από την δεκαετία του 70. Από τότε ο πληθυσμός της διπλασιάστηκε από την εισροή (νόμιμων) μεταναστών και το εκλογικό αποτέλεσμα έχει πλήρως διαβρωθεί (βλ. εκλογές 2008).

Δεν είναι αυτή η κύρια πολιτική της νέας παγκόσμιας τάξης; Ποιά είναι και από πού προέρχεται η ισχύουσα ιδεολογία; Δηλ. ποιός την δημιουργεί, ποιός την προωθεί και ποιος είναι ο αντικειμενικός σκοπός της;

NF 11 Αυγούστου 2012 στις 3:23:00 μ.μ. EEST  

@Αρματιστης:
Και ομως η απαντηση μου δεν ειναι εκτος θεματος.
Ποιος θα τα κανει αυτα που προτεινετε; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Οχι βεβαια.
Ο Αντωνακης; Τα βλεπετε μονος σας. Ο Πανος Καμμενος δεν εχει ρευμα, και οσο για τη Χρυση Αυγη, υπαρχει δυστυχως το νεοναζιστικο παρελθον. Αρα;
«Οι μακακες τελειωσανε» Αυτη την απαντηση εδωσαν οι Αρχηγοι του Στρατου στον Πακη Παυλοπουλο, οταν τους ζητησε να ετοιμαστουν να επεμβουν το Δεκεμβριο του 2008. Και καλα του ειπαν! Θα κατεβαινε ο Στρατος, να καταστειλλει μια εξεγερση που ευκολα θα μπορουσε να διαλυσει η Αστυνομια. Θα υπηρχαν νεκροι και ο παναθλιος Καραμανλης junior θα τα φορτωνε στην καμπουρα των στρατιωτικων!
Αλλα δεν ειναι το ιδιο τωρα, και το ξερουμε ολοι.
Αν θα βρουμε τιμιο δικτατορα; Βεβαιως και θα βρουμε. Αλλα δε θα δωσω ονοματα εδω περα, δεν εχει νοημα. Τους εντιμους και ικανους ανθρωπους δεν τους προβαλλουν τα διαπλεκομενα ΜΜΕ και ετσι δεν τους ξερει ο πολυς κοσμος.
Εσεις αγαπητε φιλε καθηστε στα αυγα σας, για να μην σας πουνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι «φασιστα»! Αλλοι θα κανουν τη δουλεια.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2012 στις 5:30:00 μ.μ. EEST  

NF, μη φας, έχει γλάρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP